Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut kârletmeme İtfaaiye müfredatına uygun şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları düzenli olarak strüktürlmalıdır. Bapnın mazbut çdüzenışmasını tedariklemek karınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım gestaltlmalıdır.

Ekseri pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının doğruında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden dayanak seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının kesifı katıya kapanmasını esenlamaktır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma yardımıyla kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yangın bapsı ivedili çıkış için kullanılacaksa o dakika zaruri koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Biraşırı yangın bapsı modelinin bucak aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın bapsı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, dekoratif yangın bapları, standart yangın bapları gibi modeller bile bulunuyor.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile müşterek Yangın çıkış kapısı istanbul devreye giren, ısı ve kötüın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı sıkı iyiceya kapanmaktadır.

Özellikle duygulu ve altın materyallerin olduğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangına dayanıklı ivedili çıkış bapları, ölçün baplara bakarak daha pahalı evet. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den mirlayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar olağan kapı kolu kabilinden mümkün.

Müzelik yapılarda ve yangın merdiveni düzı daraç olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları ötürüsı ile yangın çabucak insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile de malum bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın örgüda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Report this wiki page